Restaurant Week #FoodSoundsGood

Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
WRW23W El Botellon 2.0 2

Restaurant Week powraca z nowym hasłem #FoodSoundsGood i wieloma atrakcjami dla smakoszy. W cenie 69 zł będzie można skosztować trzech koncertowych kompozycji i głośnego drinka w prawie 400 najlepszych restauracjach w Polsce. Brzmi to jak świetna okazja, aby spróbować nowych potraw i odkryć swoje ulubione restauracje. Sprzedaż wystartowała dzisiaj. Daty i linki zobacz niżej.

Usłysz smak będzie motywem przewodnim wiosennej edycji Restaurant Week, największego festiwalu kulinarnego w Polsce i jednego z największych w Europie. Kampania #FoodSoundsGood będzie promować odkrywanie dźwięków jedzenia, a wiosenna edycja Restaurant Week będzie najbardziej „muzyczna” ze wszystkich dotychczasowych. Goście będą mieć okazję zasmakować ponad 2500 harmonijnych kompozycji w ponad 400 restauracjach w Polsce.

Dzięki współpracy z Visa, uczestnicy Festiwalu będą mogli skorzystać z rabatu na rezerwację za pośrednictwem programu Visa Benefit. Visa wesprze też Festiwal w dotarciu do nowych gości i prezentowaniu publiczności szerzej polskiej kuchni. Adrian Kurowski, Dyrektor Generalny Visa w Polsce, wyraził nadzieję, że wspieranie mikro, małych i średnich firm poprzez rabaty dla uczestników Festivalu płacących Visa, pozytywnie wpłynie na rozwój polskiej gospodarki.

Oferta pracy w HIRO

Szukamy autorów / twórców kontentu. Tematy: film, streetwear, kultura, newsy. Chcesz współtworzyć życie kulturalne twojego miasta? Dołącz do ekipy HIRO! Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej


Dżoj (Bielsko-Biała) Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
Dżoj (Bielsko-Biała)

Smakuj uchem w najlepszych restauracjach!

Festiwal Restaurant Week odbędzie się w kilkudziesięciu miastach w 13 największych regionach: Warszawie, Łodzi, Lublinie, Rzeszowie, Krakowie, na Śląsku, Wrocławiu, Poznaniu, Trójmieście, Szczecinie, Białymstoku, Warmii i Mazurach, a także w Radomiu. Swoje popisowe menu przygotuje blisko 400 restauracji – wśród nich krakowska La Forchetta, łódzkie Ryby&Owce, Miska Gastro Bowls, Angelo Ristorante, Koku sushi; trójmiejskie Fellini, Hokkaido Sushi & Japan Cuisine, Osteria Fino, SYNTEZA Restauro & Cocktail, Fisherman; wrocławskie Piwnica Świdnicka, Forum Kulinarne, Concordia Taste, Rumbar, Browar Stu Mostów na Świdnickiej. Znalazły się także znane Gościom warszawskie Rest. Baczewskich, Frank Winebar & Shop, Casablanca, Portunol bistro iberico oraz LAS – lokalna atrakcja stolicy.

Koncertowe kompozycje menu w okazyjnej cenie!

Wejdź w rytm Festiwalu już teraz i rezerwuj dźwiękowe doświadczenia smakowe na stronie https://restaurantweek.pl/. Na Gości czeka popisowe menu w wersji mięsnej oraz wegetariańskiej i wegańskiej składające się z przystawki, dania głównego i deseru, które będzie dostępne w specjalnej festiwalowej cenie 69zł. Co więcej – znów dzięki usłudze Klarna będzie można zapłacić za rezerwację po 30 dniach – dzięki temu Goście będą mogli odkryć więcej restauracji podczas jednego Festiwalu.

Co w menu wiosennego Restaurant Week?

Festiwal pozwala odkryć autorskie menu od najlepszych Chefów, a do tego uratować żywność przed wyrzuceniem. W jaki sposób? Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu przy dokonywaniu rezerwacji online – marnowanie żywności w restauracjach ograniczone jest do minimum. A wszystko to w myśl filozofii #SzanujJedzenie.

Rezerwuj dźwiękowe doświadczenia smakowe już teraz na stronie Festiwalu https://restaurantweek.pl/. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w restauracji podczas Restaurant Week jest przewidziana na 90 minut. Na Restaurant Week zaprasza Visa – dzięki Visa każdy z Gości ma szansę skorzystać z rabatu.

Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
El Botellon 2 (Warszawa)
Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
Food_Ball by Arkadiusz Milik (Katowice)
Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
Kotarz (Brenna)
Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
Ramen Shop (Retkinia) (Łódź)
Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
Wina Makaronu (Poznań)
Restaurant Week Magazyn HIRO.pl
WRW23W El Botellon 2.0 1
WRW23W El Botellon 2.0 2
WRW23W El Botellon 2.0 2

Start sprzedaży: 9 lutego 2023

Termin Festiwalu: 22 marca – 30 kwietnia 2023

Rezerwacje: RestaurantWeek.pl/ oraz https://app.rclb.pl

Zobacz też: Restauracja rzuciła wyzwanie: zjedz 100cm pizzę w pół godziny

Restauracja rzuciła wyzwanie: zjedz 100cm pizzę w pół godziny

 

Rate this post

Lubisz nas? Obserwuj HIRO na Google News